Inrijpoort

Inrijpoorten combineren stijl, robuustheid en veiligheid. Ze bieden een luxe entree, zijn duurzaam en weerbestendig, en worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten op uw wensen en perceel.

Onze inrijpoorten

Onze inrijpoorten voor de oprit hebben:

  • Een robuuste uitstraling
  • Een veilige en gebruiksvriendelijke toegang tot uw terrein
  • Een weerbestendig ontwerp
    Een duurzaam en onderhoudsarm karakter


Een inrijpoort van Folmer is het resultaat van vakmanschap. Dit komt terug in de constructie en de afstemming op de wensen en de eigenschappen van het perceel.

Maatwerk inrijpoorten voor de oprit

Elke oprit en elk perceel brengt unieke uitdagingen met zich mee. Bij ons ligt de passie in het creëren van inrijpoorten op maat, die precies aansluiten bij uw specifieke wensen en de eigenschappen van uw perceel.

Ons vakmanschap en oog voor detail zorgt ervoor dat uw inrijpoort naadloos integreert in de omgeving van uw terrein. Van robuuste stalen poorten tot elegante en moderne ontwerpen: wij bieden oplossingen die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Maatwerk is ons vakwerk​

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

Ontwerp en installatie door Folmer

Wanneer het ontwerp van uw inrijpoort is goedgekeurd, begint het productieproces in onze eigen werkplaats. Onze vakmensen vervaardigen uw toegangspoort met precisie en aandacht voor detail.

De installatie van uw inrijpoort wordt vervolgens professioneel uitgevoerd door ons ervaren montageteam. Met de productie en installatie onder één dak garanderen wij de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van uw inrijpoort.

Inrijpoorten in stijl

Er zijn grofweg twee typen percelen, namelijk percelen met een strakke, moderne uitstraling en percelen met een landelijke, klassieke uitstraling.

We vervaardigen inrijpoorten met strakke lijnen en geometrische vormen; passend bij de moderne stijl. En we produceren inrijpoorten met rondingen en kunstige vormen; passend bij de klassieke ontwerpen.

Klassieke inrijpoort

Een klassieke inrijpoort is een tijdloze keuze voor wie waarde hecht aan traditionele ontwerpen. We gieten het hoogwaardige staal in een sierlijk jasje met krullen en ornamenten. Zo versterken we de nostalgische, charmante uitstraling van uw perceel.

Moderne inrijpoort

Dit is de poort voor wie een strakke look zoekt. De rechte lijnen en geometrische vormen passen perfect bij moderne architectuur. Deze poorten dragen bij aan een gestroomlijnde en eigentijdse uitstraling van uw woning.
“Top service en producten. Komen afspraken goed na en fijne installateurs. Goede communicatie heel belangrijk!”​
RANDY, ORVELTE​

Bezoek onze showroom in Midden-Nederland

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe inrijpoort? Bezoek dan onze showroom, waar onze vakmensen u graag helpen met advies op maat. Hier kunt u onze stalen inrijpoorten van dichtbij bekijken en uw voorkeuren bespreken.

Veelgestelde vragen

Wat kost een inrijpoort?
De kosten van een inrijpoort van Folmer hangt af van het ontwerp, de grootte, en opties zoals automatisering. Wij bieden maatwerk oplossingen die passen bij uw budget en wensen.
De breedte van een inrijpoort hangt af van de breedte van uw oprit en het type voertuigen dat u wilt toelaten. Gemiddeld is een dubbele inrijpoort tussen de 3 en 5 meter breed.
Onze inrijpoorten kunnen eenvoudig worden uitgerust met geavanceerde automatiseringssystemen, waardoor u de poort op afstand kunt openen en sluiten, bijvoorbeeld via uw mobiel.

Een inrijpoort biedt beveiliging en privacy voor uw woning. Bovendien zorgt een poort van Folmer voor een statige entree die uw perceel een elegante uitstraling geeft.

Stalen inrijpoort

Stalen inrijpoorten staan bekend om hun robuustheid en duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en sterke wind. Dit maakt stalen poorten een uitstekende keuze voor zowel particuliere als commerciële opritten. Daarnaast bieden ze optimale beveiliging, wat uw terrein beschermt tegen ongewenste bezoekers. Door de lange levensduur van staal is dit type poort een duurzame investering. Het materiaal vereist weinig onderhoud, wat tijd en kosten bespaart. Of u nu een klassieke of moderne stijl kiest, stalen inrijpoorten combineren kracht met een stijlvolle uitstraling, passend bij elk type eigendom.

Handwerk in elke inrijpoort

Elke inrijpoort die wij leveren wordt met de hand vervaardigd door onze ervaren vakmensen. Dit ambachtelijke proces zorgt ervoor dat elk detail nauwkeurig wordt afgewerkt, met aandacht voor uw specifieke wensen en de kenmerken van uw terrein. Het resultaat is een poort die niet alleen functioneel is, maar ook een uniek, esthetisch element toevoegt aan uw woning of bedrijfspand. Doordat elke poort op maat wordt gemaakt, kunnen we unieke ontwerpen realiseren die perfect aansluiten bij de stijl van uw eigendom. Ons handwerk zorgt voor kwaliteit, vakmanschap en een poort die jarenlang meegaat.

Duurzaamheid van stalen inrijpoorten

Stalen inrijpoorten zijn sterk en milieuvriendelijk. Staal is volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Dit maakt onze stalen poorten een verantwoorde keuze. Daarnaast is staal weerbestendig, waardoor de poorten lang meegaan zonder dat ze veel onderhoud nodig hebben. Een stalen inrijpoort is bestand tegen roest en slijtage, wat betekent dat het jarenlang zijn sterkte en uitstraling behoudt. Met weinig momenten van onderhoud blijft uw poort in topconditie, wat het tot een uitstekende investering maakt.

Innovaties in inrijpoorten

Onze inrijpoorten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van automatisering en beveiliging. Denk aan geavanceerde toegangssystemen, zoals automatische sloten en slimme bediening via uw telefoon. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk en veilig toegang heeft tot uw terrein, zelfs op afstand. De technologieën die wij toepassen, verhogen niet alleen het gebruiksgemak, maar bieden ook maximale veiligheid. U kunt bijvoorbeeld camera’s, sensoren of intercomsystemen integreren om volledige controle te hebben. Deze innovaties maken onze inrijpoorten ideaal voor de moderne gebruiker die waarde hecht aan veiligheid en gemak.

Maatwerkoplossingen voor uw inrijpoort

Wij begrijpen dat elke oprit en elk perceel uniek is, en dat uw persoonlijke voorkeuren variëren. Daarom bieden wij volledig maatwerk voor inrijpoorten, afgestemd op uw specifieke wensen. Of u nu kiest voor een klassiek, modern of eigentijds ontwerp, wij zorgen ervoor dat de poort naadloos aansluit op uw woning of bedrijfspand. Van de materiaalkeuze tot de afwerking en automatisering, wij begeleiden u door het hele proces. Onze experts staan voor u klaar om te adviseren en samen een ontwerp te realiseren dat perfect bij uw terrein past. Uw inrijpoort wordt een functionele én esthetische aanwinst.