Loopstallen

Loopstallen bieden onderdak aan groepen paarden. De paarden kunnen in dit type stal vrij rondlopen en dat bevordert het onderlinge sociale contact. Loopstallen bieden veel bewegingsruimte, zijn eenvoudig te onderhouden en zijn een ideale oplossing voor de opfok van jonge paarden.

Kwalitatieve loopstallen voor paarden

Folmer heeft een ruime ervaring met het ontwerpen en produceren van loopstallen voor paarden. Bij iedere loopstal staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Iedere stal is maatwerk. De wensen die u heeft voor uw paarden en hun stal zijn altijd het uitgangspunt van uw loopstal op maat. 

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

MAATWERK LOOPSTALLEN

Handgemaakte loopstallen uit eigen werkplaats

Loopstallen worden al jarenlang gebruikt voor de groepshuisvesting van paarden. Folmer heeft ook al jarenlang ervaring met het ontwerpen en produceren van loopstallen. We maken deze altijd op maat, op basis van uw paarden(ras) en wensen. 

Folmer luistert graag naar uw wensen en ideeën, we denken graag actief met u mee en we vervaardigen graag de loopstal zoals u die voor ogen heeft. Op zoek naar meer informatie over onze werkwijze of loopstallen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

loopstallen-folmer-hekwerken

Bekijk onze loopstallen

Met passie voor ons vak vervaardigen we loopstallen voor paarden. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Leveren zeer goede paardenboxen en zetten ze snel in elkaar. Letten goed op de paarden die in de stal staan (met geluid etc). Wij zijn zeer tevreden.
- Hippisch Centrum de Eemvallei
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen loopstal op maat?