Dubbelstaafmat hekwerk

Het dubbelstaafmat hekwerk is door de stevige spijl-constructie een betrouwbare, sterke afscheiding van tuinen, velden en terreinen. Het hekwerk heeft een degelijke, strakke uitstraling. Een veilige en kindvriendelijke keuze!

Een veelzijdig, dubbelstaafs hekwerk

Met een dubbelstaafmat hekwerk kunt u alle kanten op! Het hekwerk is ijzersterk en transparant, waardoor het veel wordt ingezet als erfgrens rondom tuinen, scholen en bedrijfsterreinen. We leveren in verschillende maten en kleuren, helemaal op basis van uw wensen.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

BETAALBARE KWALITEIT, DUURZAAM EN VEILIG

Vakwerk voor particulieren en bedrijven

Alle hekwerken van Folmer zijn handwerk en worden in eigen werkplaats vervaardigd. Zo staan we altijd garant voor een duurzaam en kwalitatief goed eindproduct, wat jarenlang meegaat. Een dubbelstaafmat hekwerk is door de kleine afstand tussen de spijlen ook een zeer veilige oplossing. Veilig voor kinderen. Moeilijk te beklimmen voor buitenstaanders. 

Iedere situatie is uniek. Folmer staat daarom voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies. Kom op afspraak langs in onze showroom om onze producten te bekijken. 

dubbelstaafmat-hekwerk-folmer-hekwerken

Bekijk onze hekwerken

Met passie voor ons vak vervaardigen we ieder dubbelstaafmat hekwerk. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Duidelijke uitleg bij de mogelijkheden en vriendelijk en persoonlijk vervolg contact tot en met plaatsing. Hek is exact geworden zoals we wilden. Bij plaatsing kwam er een hoop extra werk om de hoek kijken wat vooraf niet was ingecalculeerd. Hier werd zeer flexibel mee omgegaan en paste dus volledig bij de perfecte service die zij leveren.”
- Mans , Hilversum
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Een dubbelstaafmat hekwerk voor uw terrein?