Balkonhekwerk

Een balkonhekwerk is maatwerk. De stijl, het type, de kleur en de detailleringen, die ontwerpen en vervaardigen we zoals ú dat voor ogen heeft. Daarnaast zorgen we dat uw balkonhekwerk vooral ook veilig is en aan alle regelgeving voldoet.

Een sierhekwerk voor het balkon

Van sierlijke pronkstukken tot aan strakke designs, van klassieke spijlen tot aan gedetailleerde afwerkingen. We vervaardigen het balkon sierhekwerk wat aansluit op uw situatie, wensen en woning. Maatwerk is ons vakwerk, wat maakt dat we altijd een veilige oplossing vinden.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

SIERHEKWERK VOOR BALKON EN TERRAS

Ambachtelijke balkonhekwerken

Folmer verwerkt de ideeën en wensen voor uw balkonhekwerk in een professioneel ontwerp. In onze eigen werkplaats produceren en monteren we uw hekwerk volgens de strikte veiligheidsrichtlijnen en balkonhekwerk regelgeving. We maken van uw balkonhekwerk een handgemaakt staaltje vakwerk, wat onze ervaren medewerkers deskundig voor u monteren.

Wilt u de mogelijkheden graag eerst in het echt bekijken? In onze showroom kunt u op afspraak terecht. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

balkonhekwerk-folmer-hekwerke

Bekijk onze hekwerken

Met passie voor ons vak vervaardigen we ieder balkon sierhekwerk. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Duidelijke uitleg bij de mogelijkheden en vriendelijk en persoonlijk vervolg contact tot en met plaatsing. Hek is exact geworden zoals we wilden. Bij plaatsing kwam er een hoop extra werk om de hoek kijken wat vooraf niet was ingecalculeerd. Hier werd zeer flexibel mee omgegaan en paste dus volledig bij de perfecte service die zij leveren.”
- Mans , Hilversum
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen balkon sierhekwerk op maat?