Over ons

Folmer Hekwerken is een ervaren producent en leverancier van paardenstallen, hondenkennels, (sier)hekwerken en poorten. Vol passie vervaardigen we onze producten; altijd duurzaam, veilig en van betaalbare kwaliteit.

RUIM 20 JAAR ERVARING

Sinds 1998 meesters in handwerk

In 1998 is Folmer Hekwerken opgericht door Elibart Folmer en inmiddels zijn we alweer vele jaren actief. In al deze jaren hebben we een brede, tevreden klantenkring opgebouwd, en dat hopen we nog vele jaren te blijven doen. 

Vanaf de start produceren én monteren we vanuit onze eigen werkplaats. Al onze producten zijn handwerk, maatwerk en vakwerk.

Over ons | Folmer
Untitled

3000+ tevreden klanten

Altijd kwaliteit, altijd een goede service en daardoor altijd tevreden klanten.

Untitled

12.000 km hekwerk

Van stijlvolle sierhekwerken tot functionele bedrijfshekwerken.

Untitled

8.000 toegangspoorten

Iedere poort met passie vervaardigd. Van sierpoorten tot loop- en schuifpoorten.

Untitled

839 paardenboxen

Goede huisvesting voor honderden paarden. Droog, veilig, duurzaam en mooi.

MAATWERK IS ONS VAKWERK

Uw wensen staan centraal

Folmer ontwerpt en vervaardigt producten die volledig aansluiten bij uw wensen. Of het nu gaat om een sierhekwerk met schitterende detailleringen, om een toegangspoort met accessoires, om een duurzame en volledig ingerichte paardenstal of om een luxe hondenkennel; uw wensen staan centraal.

Ons werk is maatwerk en handwerk. Daarmee geven we uw product nét dat beetje extra waardoor het volledig aansluit bij het beeld wat u voor ogen heeft.

VEILIG VOLGENS DE NORM

Veilig vanuit eigen werkplaats

Folmer vervaardigt alle producten in eigen werkplaats van eerste klas staal volgens de Nederlandse norm (NEN en ISO 1461). Dit staal is in- en uitwendig verzinkt en kan indien gewenst in een RAL kleur dubbellaags gecoat worden. 

We werken altijd volgens de nieuwste richtlijnen zodat we iedere klant ten alle tijde een veilig product kunnen aanbieden.

Bekijk onze projecten

Met passie voor ons vak vervaardigen we ieder product voor iedere klant. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Interesse in onze producten?