Paardenstal­inrichting

Folmer voorziet in de complete stalbouw, inclusief de paardenstalinrichting. We bieden o.a. aan: staldeuren, stalramen, opvoelboxen, luiken, lichtmasten, verlichting, voer- en drinkbakken, zadeldragers en diverse wagens. 

Een deel van dit aanbod lichten we hieronder verder toe. Heeft u andere specifieke wensen? Neem contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder.

Staldeuren

Folmer ontwerpt en produceert diverse staldeuren voor binnen en buiten. Zo bieden we enkele deuren, dubbele deuren, 2-delige deuren, 4-delige deuren en staldeur schuifdeuren aan. We ontwerpen de staldeuren passend bij de stijl van uw stal en passend bij uw wensen. Staldeuren kunnen in kleur worden gepoedercoat.

Stalramen

Een stalraam zorgt voor extra licht en frisse lucht in een paardenbox of paardenstal. Folmer produceert in eigen werkplaats stalramen in diverse maatvoeringen, met diverse mogelijkheden. Voor ieder stal een passend stalraam.

Opvoel- of behandelbox

Een goede opvoelbox biedt bescherming voor uw paard en past qua formaat bij het te behandelen paard. In nauw overleg met u, ontwerpt en produceert Folmer de opvoelbox / behandelbox die bij uw paard en uw wensen aansluit. We vervaardigen boxen in eigen werkplaats van volblad thermisch verzonken staal, voor een lange levensduur.

Buitenluiken en stalluiken​

Buitenluiken en stalramen bevorderen het sociale contact tussen paarden. Daarnaast laten ze licht en frisse lucht binnen in de stal. Folmer voorziet in diverse soorten, maten en uitvoeringen stalluiken. We bieden vaste vensters, draai vensters en kiepvensters aan, die we in kleur kunnen poedercoaten. Altijd maatwerk, altijd kwaliteit.

Solarium​

Infrarood lampen hebben een positieve uitwerking op de prestaties van uw paard(en). De infraroodwarmte die van deze lampen afkomt zorgt voor een sneller herstel na inspanning en voor een betere doorbloeding. De warmte zorgt ook dat een paard sneller droog is na een training, wat de kans op kouvatten verkleint.

Een paardensolarium van Folmer is van uitstekende kwaliteit en volledig gebaseerd op de behoeften van een paard.

Kantelbare lichtmasten​

Folmer levert alles voor een complete paardenstal van goede kwaliteit. De kantelbare lichtmasten in ons assortiment worden gebruikt in rijbakken én rondom terreinen en sportvelden. Doordat de stormvaste, kantelbare lichtmast leverbaar is in diverse hoogtes, is dit een uitstekende oplossing waarmee u ook in het donker veilig kunt rijden en bewegen.

Zadelkasten​

De zadelkasten van Folmer zijn van uitstekende kwaliteit en praktisch in gebruik. De zadelkasten bevatten niet alleen ruimte om zadels in op te hangen, maar door de schappen is er ook voldoende ruimte voor andere spullen. 

Onze zadelkasten worden met slot geleverd, zodat de kasten direct als kluisjes kunnen dienen.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

Bekijk onze paardenstalinrichtingen

Met passie voor ons vak vervaardigen we iedere paardenstalinrichting. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Leveren zeer goede paardenboxen en zetten ze snel in elkaar. Letten goed op de paarden die in de stal staan (met geluid etc). Wij zijn zeer tevreden.
- Hippisch Centrum de Eemvallei
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen paardenstalinrichting?