Binnenboxen

Bij iedere binnenbox, bij iedere paardenbox op maat en bij alle luxe paardenboxen van Folmer staat kwaliteit centraal. Onze paardenboxen zijn veilig, stevig en duurzaam, want goede huisvesting voor een paard is van levensbelang. Voor de professionele paardenhouderij én voor de particuliere paardenliefhebber.

Een paardenbox op maat

Bij het ontwerpen en produceren van paardenboxen houden we rekening met al uw wensen. U kunt kiezen voor een paardenbox op maat, die volledig aansluit bij de stijl van uw stal. Er zijn daarnaast ook diverse opties waar u uit kunt kiezen, van uitschuifbare tussenwanden tot aan draaibare voerbakken. 

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

KWALITATIEVE, LUXE PAARDENBOXEN

Handgemaakte paardenboxen uit eigen werkplaats

Iedere paardenbox is handwerk en wordt in onze eigen werkplaats geproduceerd van eerste klas materialen. Of u nu kiest voor een eenvoudige, gangbare paardenbox of voor een luxe design paardenbox. We staan altijd garant voor een duurzaam, kwalitatief goede binnenbox die jarenlang meegaat. 

Op zoek naar meer informatie over onze werkwijze of paardenboxen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

binnenboxen-folmer-hekwerken

Bekijk onze binnenboxen

Met passie voor ons vak vervaardigen we iedere paardenbox op maat. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Leveren zeer goede paardenboxen en zetten ze snel in elkaar. Letten goed op de paarden die in de stal staan (met geluid etc). Wij zijn zeer tevreden.
- Hippisch Centrum de Eemvallei
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen paardenbox op maat?