Sierhekwerken

Stijlvol en sierlijk, tegelijkertijd veilig en duurzaam. Sierhekwerken kunnen perfect aansluiten bij de uitstraling van uw huis en tuin. De vrijwel onbegrensde mogelijkheden van sierhekwerken maken dat we aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen.

Een sierhekwerk in uw stijl

Uw stijl, plannen en wensen vormen de basis van uw sierhekwerk. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om vormen, modellen, decoraties, detailleringen en stijlen. Van een klassieke variant met sierlijke krullen tot aan een moderne variant met strakke lijnen.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

FOLMER SIERHEKWERK OP MAAT

Ambachtelijk maatwerk

Folmer verwerkt uw plannen en wensen in een professionele tekening, waarna we uw sierhekwerk in onze eigen werkplaats vervaardigen van eerste klas staal. We maken uw hekwerk niet alleen sierlijk, maar ook veilig en duurzaam. De voormontage vindt plaats in onze eigen werkplaats, waardoor we op locatie binnen een dag klaar zijn. 

Bent u er nog niet helemaal over uit? In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies. 

sierhekwerken-folmer-hekwerken

Bekijk onze sierhekwerken

Met passie voor ons vak vervaardigen we maatwerk sierhekwerken. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Duidelijke uitleg bij de mogelijkheden en vriendelijk en persoonlijk vervolg contact tot en met plaatsing. Hek is exact geworden zoals we wilden. Bij plaatsing kwam er een hoop extra werk om de hoek kijken wat vooraf niet was ingecalculeerd. Hier werd zeer flexibel mee omgegaan en paste dus volledig bij de perfecte service die zij leveren.”
- Mans , Hilversum
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen sierhekwerk op maat?