Sierlijk hekwerk en sierpoort – Lunteren

Sierlijk hekwerk en sierpoort - Lunteren

Maatwerk sierhekwerk 

In Lunteren heeft Folmer Hekwerken bij een ruim opgezet, mooi perceel een sierlijke inrijpoort met een bijpassende looppoort en hekwerk geplaatst. Alles op maat gemaakt, zodat het geheel op alle gebieden maximaal klopt.

Hekwerken | Folmer

Detaillering en automatisering sierpoort

Zowel de draaipoort als het hekwerk zijn voorzien van dezelfde sierlijke punten in de palen. De grote punten op de poortpalen zijn door Folmer zelf ontworpen en vervaardigd, zodat ze passen bij de overige punten. Het sierhekwerk bij deze woning is gemaakt uit stripmateriaal in RAL-kleur 9005. De staanders van de inrijpoort bestaan uit koker van 150 x 150 mm. Tevens is de draaipoort een elektrisch bedienbare poort, waarbij zelfs de motorbakken in onze eigen werkplaats gefabriceerd zijn. Dat maakt de poort niet alleen veilig, maar ook degelijk en sterk. Door de poort te automatiseren kan deze dus ook op afstand bediend worden. Dit is zeer gebruiksvriendelijk.

 

Behandeling van de sierpoort en het bijpassende sierhekwerk

Deze draaipoort is allereerst verzinkt. Verzinken is essentieel om te voorkomen dat uw kostbare materialen worden aangetast en gaan roesten. Bij dit proces wordt de poort ondergedompeld in een bad met vloeibaar zink tot wel 450 °C. Door dit proces toe te passen krijgt het staalwerk een goede hechting voor eventuele coating. Verder heeft het als voordeel dat zowel inwendig als uitwendig de draaipoort beschikt over deze laag en dus zorgt voor een zeer lange levensduur van deze poort. Door deze behandeling toe te passen bij deze inrijpoort is het automatisch bestand tegen alle weersomstandigheden. Aansluitend is de draaipoort dubbellaags gecoat in de RAL-kleur 9005. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Wilt u graag meer informatie over een sierpoort of sierhekwerk?

Wij geven u graag ons advies hierin. Vraag vrijblijvend een offerte aan en plan een eventuele afspraak in met onze verkoper. We zien uw reactie graag tegemoet.