Dubbele draaipoort met lamellen – Lunteren

Dubbele draaipoort met lamellen - Lunteren

 


Dubbele draaipoort met opvallende details

Folmer Hekwerken heeft in Lunteren deze strakke, dubbele draaipoort mogen plaatsen. Wat bij deze poort direct opvalt, is de geïntegreerde verlichting in de paal, het uitgesneden huisnummer en de in de paal verwerkte brievenbus. Het maakt dat deze draaipoort, zelfs in het donker, niet te missen is. De palen van deze inrijpoort bestaan uit koker van 400 x 400 mm.

Draaipoorten | Folmer

Onderdelen dubbele draaipoort weggewerkt

De dubbele draaipoort met lamellen heeft een hele mooie uitstraling, dat is mede te danken aan de geïntegreerde brievenbus in de paal. In deze paal hebben we ook de besturing van de motoren, intercom en fotocellen verwerkt. Geen losse besturingskasten buiten de poort, maar een strak geheel.

 

Behandeling van de dubbele draaipoort

De inrijpoort is in eigen werkplaats vervaardigd. Daarbij is de poort verzinkt en dubbellaags gepoedercoat in RAL-kleur 9005 mét een fijnstructuur. Een fijnstructuur betekent dat we een hele fijne korrel in de coating hebben verwerkt. Deze korrel geeft de poort een wat mattere uitstraling. Door deze behandeling bij deze draaipoort toe te passen is het bestand tegen alle weersomstandigheden. Tevens is elke kleur bij ons mogelijk als het maar een RAL-kleur is.

 

Wilt u meer informatie over o.a. een draaipoort?

Laat het ons dan weten middels het invullen van het offerteformulier of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op.