Sierlijke draaipoort op een stal – Lunteren

Sierlijke draaipoort op een stal - Lunteren

 


Sierlijke draaipoort met fraai lijnenspel

In Lunteren heeft Folmer Hekwerken een mooie, sierpoort geplaatst. De elektrisch aangedreven poort is ontworpen met massieve bollen en ronde ringen in de middenligger, met onderin een dichte plaat. Het ontwerp vormt een mooi geheel en past perfect bij de riante villa. De fraaie en unieke afdekkers op de bovenzijde van de poeren maken het geheel af.

Toegangspoorten | Folmer

Accessoires en veiligheid aangaande de draaipoort

De draaipoort beschikt over een ingemetselde brievenbus én een intercomsysteem. De intercom zorgt dat de bewoners van deze Lunterse woning op afstand kunnen communiceren met bezoekers die voor de poort staan. De poort is elektrisch aangedreven, waardoor deze ook op afstand kan worden bediend. Zeer gebruiksvriendelijk. Elke inrijpoort leveren wij af met alle benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Zodoende geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 

Behandeling van de draaipoort

Folmer heeft deze sierlijke draaipoort in eigen werkplaats ontworpen en vervaardigd, tot aan de motorbakken van de poort aan toe. Alles is handwerk, alles is maatwerk. Zo staan we garant voor een degelijk, sterk en veilig geheel. De draaipoort is verzinkt om corrosie tegen te gaan en is aansluitend dubbellaags gepoedercoat in de RAL-kleur 9005. Door deze behandeling toe te passen bij deze inrijpoort is het automatisch bestand tegen alle weersomstandigheden. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Heeft u ook interesse in een draaipoort naar uw wensen?

Bent u na het zien van dit project geïnteresseerd en wilt u hier graag meer over te weten komen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of bel ons en maak telefonisch een afspraak. We zien u graag verschijnen!