Sierlijke draaipoort op een stal – Lunteren

Sierlijke draaipoort op een stal - Lunteren

Sierlijke draaipoort met fraai lijnenspel

In Lunteren heeft Folmer Hekwerken een mooie, sierlijke draaipoort geplaatst. De elektrisch aangedreven poort is ontworpen met massieve bollen en ronde ringen in de middenligger, met onderin een dichte plaat. Het ontwerp vormt een mooi geheel met de woning.

Enkele handige toevoegingen op de draaipoort

De draaipoort beschikt over een ingemetselde brievenbus én een intercom systeem. De intercom zorgt dat de bewoners van deze Lunterse woning op afstand kunnen communiceren met bezoekers die voor de poort staan. De poort is elektrisch aangedreven, waardoor deze ook op afstand kan worden bediend. Zeer gebruiksvriendelijk.

Behandeling van de draaipoort

Folmer heeft deze sierlijke draaipoort in eigen werkplaats ontworpen en vervaardigd, tot aan de motorbakken van de poort aan toe. Alles is handwerk, alles is maatwerk. Zo staan we garant voor een degelijk, sterk en veilig geheel. De draaipoort is verzinkt en dubbellaags gepoedercoat in RAL kleur 9005.

Heeft u ook interesse in een draaipoort naar uw wensen?

Bent u na het zien van dit project geïnteresseerd geworden en wilt u hier graag meer over te weten komen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in of bel ons en maak telefonisch een afspraak. We zien u graag verschijnen!

Toegangspoorten | Folmer