Maatwerk draaipoort – Lunteren

Maatwerk draaipoort - Lunteren

 


Maatwerk draaipoort in lijn met de woning

In Lunteren heeft Folmer Hekwerken een donkergrijze inrijpoort mogen plaatsen. Om deze poort te laten aansluiten bij de woning zelf, komt de punt van deze poort overeen met het puntje boven de voordeur. De poort geeft deze Lunterse woning een waardige entree. Onze vakkundige werkplaatsmedewerkers hebben deze poort in eigen werkplaats vervaardigd. Ieder detail is met de hand gemaakt.

Toegangspoorten | Folmer

Details van deze draaipoort

De poort is voor de bewoners van deze woning op maat ontworpen en vervaardigd zodat we aan alle wensen hebben kunnen voldoen. De poort wordt elektrisch aangedreven waardoor het terrein altijd gemakkelijk te betreden is. Bij de poort hebben we een intercom én een ingemetselde brievenbus geplaatst.

 

Behandeling draaipoort

Deze draaipoort is allereerst verzinkt. Verzinken is essentieel om te voorkomen dat uw kostbare materialen worden aangetast en gaan roesten. Bij dit proces wordt de poort ondergedompeld in een bad met vloeibaar zink tot wel 450 °C. Door dit proces toe te passen krijgt het staalwerk een goede hechting voor eventuele coating. Verder heeft het als voordeel dat zowel inwendig als uitwendig de draaipoort beschikt over deze laag en dus zorgt voor een zeer lange levensduur van deze draaipoort.  Aansluitend is de inrijpoort dubbellaags gecoat in de RAL-kleur 7021. Door deze behandeling toe te passen bij deze inrijpoort is het automatisch bestand tegen alle weersomstandigheden. Tevens is elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Geïnteresseerd in een draaipoort/inrijpoort? 

Bel of mail ons dan en maak vrijblijvend een afspraak. Samen kunnen we dan op zoek gaan naar wat voor uw situatie de beste oplossing is!