Elektrisch bedienbare draaipoort – Lunteren

Elektrisch bedienbare draaipoort - Lunteren

 


Elektrisch bedienbare draaipoort met uitstraling

Bij een ruim opgezette woning in Lunteren is een elektrisch bedienbare inrijpoort geplaatst. Mét intercom en mét ingemetselde brievenbus. Om de inrijpoort de echte eyecatcher te laten zijn, is gekozen voor een subtiel dubbelstaafmat hekwerk om de rest van het terrein af te sluiten. Deze inrijpoort in Lunteren heeft zijn mooie, sierlijke uitstraling te danken aan de gebogen bovenliggers. Deze bovenliggers vormen een mooi geheel met de staanders die aan de bovenzijde ook rond weglopen. Bij de ingemetselde brievenbus en intercom is gekozen voor bijpassende natuursteen toevoegingen.

Toegangspoorten | Folmer

Behandeling inrijpoort

De poorten zijn allereerst verzinkt om corrosie tegen te gaan. Dit gebeurt door middel van onderdompeling in een bad van vloeibaar zink. Zo wordt er zowel inwendig als aan de buitenzijde van de draaipoort een beschermende laag aangebracht. Dit zorgt voor een betere hechting voor eventuele gewenste coating en tevens voor een zeer lange levensduur van deze elektrische draaipoort. Aansluitend is deze draaipoort dubbellaags gepoedercoat in de kleur RAL 9005. Door deze behandeling toe te passen zijn deze draaipoorten onderhevig aan alle weersomstandigheden.

 

Veiligheid draaipoort is een pré

Deze draaipoort is elektrisch aangedreven middels een tweetal ondergrondse hydraulische en krachtige motoren. Het grote gemak van automatisering is dat je hierdoor de draaipoort ook op afstand kunt bedienen. Door de poort en automatisering samen te voegen creëer je eigenlijk een “machine”. Daar kunnen dus dan ook automatisch weer risico’s uit voortkomen. Door de veiligheid te optimaliseren en risico’s te minimaliseren wordt deze draaipoort vooraf gekeurd door middel van verschillende metingen en controles. De poort is daardoor niet alleen degelijk en sterk maar is vooral ook veilig en betrouwbaar in het gebruik. Eke draaipoort wordt geleverd met de benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Hierdoor geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 

Zelf uw draaipoort samenstellen?

Neem dan contact met ons. We delen graag onze vakkennis met u en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie.