Dubbelstaafmat hekwerk met schuifpoort – Ulft

Dubbelstaafmat hekwerk met schuifpoort - Ulft

 


Schuifpoort op rail

In Ulft is voor het afsluiten van het terrein een dubbelstaafmat hekwerk geplaatst in combinatie met een grote schuifpoort op rail. De punt van deze schuifpoort komt overeen met de punt van het huis. Dit matcht erg mooi en zorgt voor een ontzettende mooie en degelijke uitstraling van het geheel. De schuifpoort wordt door de bewoners handmatig bediend. De poort is op rail. Als geleiding voor deze poort hebben we gekozen voor een U-profiel waar het wieltje doorheen rolt. Dit profiel zit gelast aan de binnenzijde van de poort om ervoor te zorgen dat de poort altijd stabiel blijft, zowel bij dichte als open gaande bewegingen.

Schuifpoorten | Folmer

Behandeling schuifpoort

Deze schuifpoort is allereerst verzinkt. Verzinken is essentieel om te voorkomen dat uw kostbare materialen worden aangetast en gaan roesten. Bij dit proces wordt de poort ondergedompeld in een bad met vloeibaar zink tot wel 450 °C. Door dit proces toe te passen krijgt het staalwerk een goede hechting voor eventuele coating. Verder heeft het als voordeel dat zowel inwendig als uitwendig de schuifpoort beschikt over deze laag en dus zorgt voor een zeer lange levensduur van deze poort. Door deze behandeling toe te passen bij deze schuifpoort is het automatisch bestand tegen alle weersomstandigheden. Aansluitend is de schuifpoort dubbellaags gecoat in de RAL-kleur 9005. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Schuifpoort of draaipoort?

Heeft u ook interesse en twijfelt u nog wat voor u de beste oplossing is. Plan dan een vrijblijvend gesprek in met onze adviseur. We zullen aan de hand van uw wensen het best mogelijke scenario schetsen en dit bij akkoord hiernaar uitvoeren.