Stalen draaipoort en looppoort – Laren

Stalen draaipoort en looppoort - Laren

 


Draaipoort en looppoort in stijl

Een draaipoort en looppoort in dezelfde stijl? Folmer Hekwerken heeft het gerealiseerd bij deze woning in Laren. De poorten hebben een modern karakter, wat nauw aansluit bij de woning én bij de wensen van de bewoners. Door zijn robuuste uiterlijk geeft de inrijpoort dit perceel net wat extra privacy en bezorgt het deze klant een veilig gevoel. Om het perceel verder af te scheiden van de openbare weg is er gebruik gemaakt van dubbelstaafmat hekwerk. Naast de poort zelf heeft Folmer de entree ook voorzien van een inmetsel brievenbus en van natuursteen op de poeren. Over ieder detail is nagedacht, en dat zien we terug in het resultaat. De inrijpoort bestaat uit koker 140x60mm.

Toegangspoorten | Folmer

Behandeling draaipoort en looppoort

De moderne inrijpoort is verzinkt om corrosie tegen te gaan. Verzinken is essentieel om te voorkomen dat uw kostbare materialen worden aangetast en gaan roesten. Bij dit proces wordt de poort ondergedompeld in een bad met vloeibaar zink tot wel 450 °C. Door deze behandeling toe te passen is deze moderne draaipoort onderhevig aan alle weersomstandigheden. Aansluitend is de poort dubbellaags gepoedercoat in de RAL-kleur 9016.

 

Automatisering en veiligheid gaan samen

De draaipoort is een elektrisch bedienbare poort, waarbij zelfs de motorbakken in onze eigen werkplaats gefabriceerd zijn. Dat maakt de poort niet alleen veilig, maar ook degelijk en sterk. Door de poort te automatiseren kan deze dus ook op afstand bediend worden. Elke inrijpoort leveren wij af met alle benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Zodoende geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 

Zelf een moderne draaipoort samenstellen?

We gaan met u terug naar de tekentafel. Plan vrijblijvend een afspraak met ons in zodat we uw ideeën om kunnen zetten in oplossingen. Elk project is voor ons weer een uitdaging welke we graag met u aan willen gaan.