Sierlijke draaipoort en looppoort – Ederveen

Sierlijke draaipoort en looppoort - Ederveen

 


Sierlijke draaipoort en looppoort met gesmede look

Bij deze prachtige woning in Ederveen heeft Folmer een tweetal poorten geplaatst: een sierlijke draaipoort en een bijpassende looppoort. Beide hebben de look van een gesmeed hekwerk, wat uitstekend past bij de uitstraling van de woning.

Toegangspoorten | Folmer

Automatisering en veiligheid

De sierlijke draaipoort is een elektrisch bedienbare poort, waarbij zelfs de motorbakken in onze eigen werkplaats gefabriceerd zijn. Dat maakt de poort niet alleen veilig, maar ook degelijk en sterk. Door de poort te automatiseren kan deze dus ook op afstand bediend worden. Elke sierpoort leveren wij af met alle benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Zodoende geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 

Behandeling draaipoort en looppoort

Deze sierlijke draaipoort is allereerst verzinkt. Verzinken is essentieel om te voorkomen dat uw kostbare materialen worden aangetast en gaan roesten. Bij dit proces wordt de poort ondergedompeld in een bad met vloeibaar zink tot wel 450 °C. Door dit proces toe te passen krijgt het staalwerk een goede hechting voor eventuele coating. Verder heeft het als voordeel dat zowel inwendig als uitwendig de draaipoort beschikt over deze laag en dus zorgt voor een zeer lange levensduur van deze sierlijke draaipoort. Door deze behandeling toe te passen bij deze poort is het automatisch bestand tegen alle weersomstandigheden. Aansluitend is de draaipoort dubbellaags gecoat in de RAL-kleur 9005 met fijnstructuur. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Heeft u ook interesse in bijvoorbeeld een sierlijke draaipoort?

Bent u na het zien van dit project enthousiast geworden en wilt u zelf ook graag in de toekomst een sierpoort, draaipoort of inrijpoort aan uw perceel toevoegen? Laat het ons dan weten, wij helpen u met veel plezier graag verder om dit voor u in de praktijk te brengen.