Landelijke draaipoort – Terschuur

Landelijke draaipoort - Terschuur

 


Draaipoort in lijn met de omgeving

In Terschuur heeft Folmer Hekwerken bij deze mooie landelijke boerderij een draaipoort geplaatst. Om de poort goed aan te laten sluiten bij de stijl van de boerderij, is gekozen voor een poort met de look van een landhek. Normaal gesproken wordt een landhek gemaakt van hout, maar deze poort hebben we vervaardigd van staal omdat de levensduur van staal vele malen langer is. Kortom, de perfecte poort die past bij het huis én de omgeving.

Toegangspoorten | Folmer

Detaillering landelijke draaipoort

Voor de inrijpoort is over elk detail nagedacht om het geheel degelijk, sterk en veilig te maken houden we ons aan de CE eisen die deze elektrisch aangedreven poort met zich meebrengen. Leuk detail is ook dat we zelfs de motorbakken in onze eigen werkplaats fabriceren waardoor we ons nog meer onderscheiden van menig ander. De sierlijke lampen op de palen maken het plaatje compleet.

 

Behandeling draaipoort

Deze draaipoort is allereerst verzinkt. Verzinken is essentieel om te voorkomen dat uw kostbare materialen worden aangetast en gaan roesten. Bij dit proces wordt de poort ondergedompeld in een bad met vloeibaar zink tot wel 450 °C. Door dit proces toe te passen krijgt het staalwerk een goede hechting voor eventuele coating. Verder heeft het als voordeel dat zowel inwendig als uitwendig de poort beschikt over deze laag en dus zorgt voor een zeer lange levensduur.  Aansluitend is de draaipoort dubbellaags gecoat in de RAL-kleur 6284 grachtengroen (gelijk aan het huis). Door deze behandeling toe te passen bij deze inrijpoort is het automatisch bestand tegen alle weersomstandigheden. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Ook geïnteresseerd in een draaipoort, inrijpoort of sierpoort?

Bent u na het zien van dit project ook geïnteresseerd en wilt u hier graag meer over te weten komen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plan een afspraak in met onze verkoper om te zien wat voor u zoal allemaal mogelijk is.