Sierpoorten

Geen oprit is af zonder fraaie, elegante sierpoort. Een sierpoort van Folmer wordt altijd op maat vervaardigd, waardoor deze exact aansluit bij uw wensen, uw huis en uw hekwerk. Sierpoorten zijn leverbaar in verschillende stijlen, verschillende kleuren en met verschillende bedieningsopties en accessoires.

Een unieke sierpoort

De poorten van Folmer zijn vakwerk, handwerk en maatwerk. Al jarenlang vervaardigen we ambachtelijke sierpoorten die naadloos aansluiten bij huis, tuin, oprit en hekwerk. De bijna onbegrensde mogelijkheden maken dat we aan een ieders wensen kunnen voldoen.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

DE STALEN SIERPOORT VAN FOLMER

Duurzaam, veilig en vertrouwd

Uw stalen sierpoort van Folmer past bij de stijl van uw huis, is een prachtige afsluiting van uw oprit en is een visitekaartje voor uw tuin. Op basis van uw wensen ontwerpen, produceren en monteren we uw sierpoort van eerste klas staal, volgens de Nederlandse normen. Iedere Folmer sierpoort is duurzaam, veilig en van betaalbare kwaliteit.

Sierpoorten in het echt bekijken? In onze showroom kunt u op afspraak terecht. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies. 

Draaipoorten | Folmer

Onderhoudscontract voor poorten

Alle poorten van Folmer zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Wel is het van belang om uw poort(en) goed te onderhouden. Dit onderhoud verzorgen wij graag en goed voor u. 

Regelmatig (jaarlijks) komen we op afspraak langs om aan de hand van een checklist alle belangrijke onderdelen na te lopen. Zo voorkomt u gebreken aan uw poort en blijft uw poort altijd veilig en in goede conditie. 

Bekijk onze sierpoorten

Met passie voor ons vak vervaardigen we maatwerk sierpoorten. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Top service en producten. Komen afspraken goed na en fijne installateurs. Goede communicatie heel belangrijk!”
- Randy , Orvelte
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen sierpoort op maat?