Bedrijfshekwerk

Met een bedrijfshekwerk of beveiligingshekwerk sluit u uw bedrijfsterrein af voor ongewenste bezoekers. Folmer ontwerpt, realiseert en installeert het maatwerk bedrijfshekwerk dat perfect aansluit bij uw terrein.

Inbraakpreventie in stijl

Een goed inbraakpreventief bedrijfshekwerk is sterk, veilig en betrouwbaar. Een goed bedrijfshekwerk heeft ook een professionele, representatieve uitstraling die past bij uw bedrijf. Folmer levert daarom bedrijfshekwerken in alle soorten en maten, uiteraard met bijpassende poorten.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

GEGARANDEERDE KWALITEIT EN SERVICE

Bedrijfshekwerk op maat

Een bedrijfshekwerk van Folmer is áltijd maatwerk en áltijd vakwerk. We gaan altijd voor een duurzaam en veilig eindresultaat, waar u jarenlang tevreden mee bent. Voor kleine en grote bedrijfsterreinen, voor alle soorten en maten hekwerken en voor alle specifieke wensen staan onze experts klaar met deskundig advies. We leveren snel en we plaatsen vakkundig vanuit onze eigen werkplaats. 

Bent u op zoek naar informatie of advies? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee!

Accessoires poorten - folmer hekwerken 5

Bekijk onze hekwerken

Met passie voor ons vak vervaardigen we ieder bedrijfshekwerk. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Duidelijke uitleg bij de mogelijkheden en vriendelijk en persoonlijk vervolg contact tot en met plaatsing. Hek is exact geworden zoals we wilden. Bij plaatsing kwam er een hoop extra werk om de hoek kijken wat vooraf niet was ingecalculeerd. Hier werd zeer flexibel mee omgegaan en paste dus volledig bij de perfecte service die zij leveren.”
- Mans , Hilversum
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen bedrijfshekwerk?