hondenkennels op maat

Hondenkennels

Diervriendelijk, onderhoudsvrij, praktisch en van hoge kwaliteit. Dat zijn de hondenkennels op maat van Folmer. Voor iedere hond is een goede hondenkennel belangrijk. Daarom vervaardigen we in eigen werkplaats een veilig onderkomen voor uw viervoeter, met een design en opties die aansluiten bij uw wensen.

Een hondenkennel voor iedere viervoeter

Folmer ontwerpt en produceert iedere hondenkennel volledig in eigen beheer. Dat maakt dat er heel veel mogelijk is. Van afwijkende maten tot gepoedercoate hekwerken, van draaibare voederbakken tot een sierlijk design. Met passie voor ons vak vervaardigen we hoogwaardige kennels voor binnen- en buitenshuis, voor professionele dierenpensions en particuliere hondenliefhebbers.

Hondenkennels op maat

Een hondenkennel van Folmer is van betaalbare kwaliteit, duurzaam en veilig. Iedere hondenkennel wordt volledig op basis van uw wensen ontworpen en vervaardigd. Vrijwel iedere maatvoering is bij ons leverbaar. Al uw wensen zetten we om in een heerlijk verblijf voor uw viervoeter. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

Bekijk onze luxe hondenkennels

Met passie voor ons vak zetten we ons in voor goede, comfortabele hondenkennels. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Hok wat geleverd is ziet er perfect uit keurig afgewerkt en aan mijn wensen voldaan.”
- Martijn , Vlaardingen
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen hondenkennel op maat?