Hondenkennel – Overdinkel

Hondenkennel - Overdinkel

In Overdinkel heeft Folmer deze exclusieve hondenkennel geplaatst. Deze kennel is o.a. uitgerust met een nachthok mét vlonder, een draaibare voederset en een geïsoleerd dak. Alles om het verblijf voor zowel hond als baas zo aangenaam en praktisch mogelijk te maken.

Op zowel het dak als het vlonder ligt een rubberen vloer, wat de optrekkende kou vanaf de ondergrond voorkomt. Dit biedt meer comfort voor de hond. Het draaibare voederset biedt gemak doordat je vanaf de buitenzijde het water en voer kunt bijvullen, vervolgens kun je het voerset weer terugdraaien waardoor je zelf niet per se de kennel in hoeft. Ook handig; in het nachthok hebben we spijldeurtje geplaatst waar een eventuele puppy in vastgezet kan worden.

Voor de kennel zijn kokers en U-profielen 40x40mm en zwarte kunststof planken met een dikte van 32 mm gebruikt. Om het kromtrekken van de planken te voorkomen hebben we om de 2 à 3 planken stalen profielen gebruikt. Al het zetwerk van de hondenkennel is in dezelfde stijl doorgevoerd. Folmer heeft bij deze hondenkennel ook de dakgoot en regenpijp tot peil verzorgd.

Hondenkennel | Folmer