Hondenkennel met nachthok – Wilrijk

Hondenkennel met nachthok - Wilrijk

Deze hondenkennel in Wilrijk is tot in de puntjes afgewerkt en is een zeer aangenaam verblijf voor de viervoeter. De hondenkennel heeft een geïsoleerd dak en beschikt over een nachthok met vlonder. Op dit vlonder ligt, net als op het dak van het nachthok, een rubberen vloer. Deze rubberen laag houdt (optrekkende) kou tegen, waardoor het voor de hond zo comfortabel mogelijk is.

In de kennel zien we een RVS draaibaar voederset terug. Een handige oplossing, want zo kan je vanaf de buitenzijde de voederset bijvullen en de bakken daarna weer naar binnen draaien. De scharnieren en de bevestigingsmaterialen zijn ook van RVS. Alle boutkopjes hebben we netjes afgewerkt met een zwart kunststof dopje, voor een  mooi ogend geheel.

De hondenkennel is verzinkt en dubbellaags gecoat in RAL-kleur 9005. We hebben gebruik gemaakt van zwarte kunststof planken met een dikte van 32 mm. Bij deze kunststof planken maken we gebruik van stalen profielen die we tussen de planken door doen om het kromtrekken van de plank in combinatie met de zon tegen te gaan, waardoor de levensduur van de kennel zeer hoog is. Aan alles is gedacht; zo hebben we zetwerk gebruikt in een passende kleur en hebben we een PVC-dakgoot en regenpijp gebruikt voor de waterafvoer.

Hondenkennel | Folmer