Hondenkennel van Douglas hout – Nunspeet

Hondenkennel van Douglas hout - Nunspeet

Deze hondenkennel in Nunspeet is een echt paleisje voor iedere viervoeter. De exclusieve kennel beschikt over een nachthok met een vlonder. Zowel op het dak van het nachthok als op de vlonder in het hok ligt een rubberen vloer. Dit rubber zorgt ervoor dat de optrekkende kou wordt geblokkeerd. Aangenaam en comfortabel voor de bewoners van de kennel. Het dak van het nachthok loopt door zodat de hond de ruimte in de kennel optimaal kan benutten.

De draaibare voederset zorgt dat de eigenaren van de hond niet meer per se de kennel in hoeven. Vanaf de buitenkant kunnen de bakken worden bijgevuld en vervolgens weer naar binnen worden gedraaid.

De afwerking van de hondenkennel klopt tot in detail. De Douglas planken (32 mm dik) steken mooi af bij de verzinkte en daarna dubbellaags zwart gecoate kokers. De kennel is voorzien van een geïsoleerd dak en afgewerkt met zetwerk, PVC-dakgoot en regenpijp, RVS scharnieren en RVS bevestigingsmateriaal. Alle boutkopjes zijn afgewerkt met een zwart kunststof dopje.

Hondenkennel | Folmer