Luxe hondenkennel – Nunspeet

Luxe hondenkennel - Nunspeet

In Nunspeet heeft Folmer deze luxe hondenkennel geplaatst. Deze kennel bestaat uit een nachthok mét vlonder, een draaibare voederset en een geïsoleerd dak. Alles om het verblijf voor de hond zo aangenaam en praktisch mogelijk te maken.

Op zowel het dakje als het vlonder ligt een rubberen vloer, wat de optrekkende kou vanaf de ondergrond voorkomt. Dit biedt meer comfort voor de hond. Het draaibare voerset biedt gemak doordat je vanaf de buitenzijde het water en voer kan bijvullen, vervolgens kan je het voerset weer terugdraaien waardoor je zelf niet per se de kennel in hoeft. Ook handig; in het nachthok hebben we een spijldeurtje geplaatst waar een eventuele puppy in vastgezet kan worden.

Voor deze hondenkennel op maat zijn kokers, U-profielen en zwarte kunststof planken gebruikt met een dikte van 32 mm. Om het kromtrekken van de planken te voorkomen hebben we om de 2 à 3 planken verzinkte profielen gebruikt. Al het zetwerk van de hondenkennel is in dezelfde stijl doorgevoerd. Folmer heeft bij deze hondenkennel ook de dakgoot en regenpijp tot peil verzorgd.

Hondenkennel | Folmer