Paardenstallen op maat

Paardenstallen

Schoon, droog, veilig en tegelijkertijd duurzaam en mooi. Dat zijn de paardenstallen op maat van Folmer. Goede huisvesting is voor een paard van levensbelang. Daarom gebruiken we duurzame materialen, is onze stallenbouw altijd maatwerk en garanderen we een lange levensduur van onze stallen. De stallenbouw van Folmer is al meer dan 20 jaar een begrip bij paardenliefhebbers!

Paardenstallen in alle soorten en maten

Paardenstallen, buitenstallen, binnenboxen en loopstallen maken allemaal onderdeel uit van het aanbod van Folmer. De stallenbouw hebben we volledig zelf in productie en beheer, waardoor we van iedere stal een bijzonder geheel maken. Niet alleen van buiten, maar ook voor de paardenstalinrichting zit u bij Folmer goed.

Uw paardenstal op maat

We leveren aan de professionele paardenhouderij, maar ook aan de particuliere paardenliefhebber. Al onze paardenstallen zijn maatwerk. Al uw wensen zetten we om in een prachtige stal voor uw paard(en). Altijd veilig, altijd duurzaam. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk onze stallenbouw

Met passie voor ons vak zetten we ons in voor persoonlijke, veilige stallenbouw. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Interesse in onze stallenbouw voor uw paard?