Buitenstal paard

Creëer een heerlijke plaats voor uw paard(en) met een maatwerk buitenstal. Een plaats waar ze kunnen eten, drinken en rusten. De buitenstallen van Folmer voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, want een paard zet je immers niet zomaar op stal.

Diverse soorten buitenstallen

Er zijn diverse soorten buitenstallen die we op maat voor u ontwerpen en produceren. Hierbij kunt u denken aan een stal met enkele paardenbox of meerdere paardenboxen. Een buitenstal kan ook met of zonder opslag worden vervaardigd, met verschillende soorten daken en luifels. Een buitenstal van Folmer is volledig aan te passen op basis van uw wensen.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

MATERIAAL VAN EEN BUITENSTAL

Kwalitatieve buitenstallen

We produceren uw buitenstal in onze eigen werkplaats van thermisch volblad verzonken staal. We werken met staal van eerste klas kwaliteit, voor een duurzaam en veilig eindresultaat. In de buitenstallen maken we gebruik van houten, kunststof of bamboe planken.  

Iedere buitenstal van Folmer wordt perfect afgewerkt, wordt volledig op maat gemaakt en gaat jarenlang mee. Op zoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

buitenstallen-folmer-hekwerken
“Leveren zeer goede paarden boxen en zetten ze snel in elkaar. Letten goed op de paarden die in de stal staan (met geluid etc). Wij zijn zeer tevreden.
- Hippisch Centrum de Eemvallei
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen maatwerk buitenstal?