Luxe paardenstallen

Het beste voor uw paarden, dat is het uitgangspunt van onze paardenstallen. We leveren veilige, duurzame paardenstallen, met een perfecte afwerking. Onze paardenstallen zijn altijd maatwerk en altijd vakwerk, of u nu op zoek bent naar een eenvoudige of luxe paardenstal.

Luxe paardenstallen, wat zijn de mogelijkheden?

De jarenlange ervaring van Folmer in stallenbouw is duidelijk terug te zien in ontwerp, in kwaliteit en in design. Iedere stal is maatwerk en wordt vol passie vervaardigd, van de luxe paardenstal tot aan de eenvoudige variant. Dat maakt dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn als het gaat om uitvoeringen, maten en opties.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

LUXE PAARDENSTAL STIJL

Ambachtelijk handwerk paardenstallen

Uw paardenstal vervaardigen we volledig zoals u dat voor ogen heeft. Al uw wensen nemen we mee in het ontwerp, van sierlijke bogen tot aan een unieke kleurcoating. In onze eigen werkplaats produceren we uw luxe paardenstal in uw stijl. 

De paardenstallen van Folmer zijn veilig en perfect afgewerkt. Ze zijn volledig op maat gemaakt en gaan jarenlang mee. Op zoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

paardenstallen-folmer-hekwerken

Bekijk onze luxe paardenstallen

Met passie voor ons vak vervaardigen we iedere luxe paardenstal. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Leveren zeer goede paardenboxen en zetten ze snel in elkaar. Letten goed op de paarden die in de stal staan (met geluid etc). Wij zijn zeer tevreden.
- Hippisch Centrum de Eemvallei
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen paardenstal op maat?