Luxe paardenstal – Lunteren

Paardenboxen

Bij deze exclusieve & luxe paardenstal klopt écht alles. De uitstraling, de afwerking en zeker ook alle mogelijkheden. Van uitschuifbare tussenwanden tot aan gecoate boxen. Van luxe gefreesde ventilatiesleuven in de planken tot handige draaibare spijlenrekken.

Wat bij deze stal direct opvalt zijn de dikke palen met de uitschuifbare tussenwanden, die we hierboven ook al even noemde. Op de foto zijn de grote, zwarte palen zichtbaar. Deze hebben we over de volle lengte van de wand uitgekeept, zodat de tussenwand door de paal heen komt te schuiven.

In de stal zijn paardenboxen en een ponybox aanwezig, met handige voerkaarten. De boxen zijn verzinkt en daarna gecoat in RAL-kleur 9005 met inleg massaranduba planken (hardhout). In dit prachtige hout zijn ventilatiesleuven gefreesd. Dit geeft een zeer luxe uitstraling. Het spijlenwerk in de voorwand én in de tussenwand is van geborsteld RVS.

Voor deze stal heeft Folmer ook de stal deuren gemaakt. Ook hier is gebruik gemaakt van 38 mm dik massaranduba hout, gecombineerd met gelaagd glas. Een hele veilige oplossing voor een paardenstal. Bij de ramen is ook gebruik gemaakt van draaibare spijlenrekken/weefrekken.

Voor alles in en rondom deze stal is gebruik gemaakt van hoogwaardig, degelijk materiaal. Alles om een enorm lange levensduur te kunnen waarborgen.

Paardenboxen | Folmer