Dubbele luxe paardenstal buiten – Ravenstein

Dubbele luxe paardenstal buiten - Ravenstein

In Ravenstein heeft Folmer een mooie, dubbele paardenstal voor buiten gerealiseerd. De stal bestaat uit acht paardenboxen.

Folmer levert altijd vakwerk af van hoge kwaliteit. Voor deze buitenstal hebben we dan ook gebruikt van hoogwaardige materialen en hoogwaardige oplossingen. Allereerst het dak; het dak is geïsoleerd, degelijk en sterk. Rondom is het tot in detail afgewerkt met bijpassend zetwerk, aan beide kanten een regengoot en aan beide kanten een regenpijp tot peil.

Op de foto’s zijn de stal deuren ook goed zichtbaar. Deze bestaan uit een onderdeur met daarboven ramen met gelaagd glas. Ter bescherming van het glas zit er aan de binnenzijde voor het glas een draaibaar spijlenrek. Deze kunnen ook opengedraaid worden waardoor je de ramen weer netjes schoon kan maken. De luiken en ramen zijn in open stand vast te zetten met magneten.

Aan de kopse kanten van de paardenstal hebben we dubbele draaideuren bevestigd met zwarte kunststof inlegplanken, gecombineerd met gelaagd glas. Een stevige, veilige afsluiting voor een paardenstal.

Buitenstallen | Folmer