Draaipoorten

De naam zegt het al; een draaipoort sluit een tuin of terrein af doormiddel van een draaiende beweging. Dit type poort kan in iedere stijl, in vrijwel iedere maat, in talloze kleuren en met diverse accessoires worden geleverd. 

Een betrouwbare draaipoort in uw stijl

Een draaipoort staat bekend als betrouwbaar en functioneel. Voor bedrijventerreinen en tuinen is de draaipoort een veelgebruikte oplossing. Afhankelijk van uw wensen kunnen we voorzien in enkele draaipoorten, maar ook in dubbele draaipoorten. Gebruiksvriendelijk en stijlvol!

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

DE DRAAIPOORTEN VAN FOLMER

Ambachtelijk maatwerk uit eigen werkplaats

Folmer ontwerpt, produceert en monteert maatwerk draaipoorten in eigen werkplaats. Hierbij staan kwaliteit, duurzaamheid én veiligheid centraal. Al onze poorten zijn handwerk, waardoor uw poort nét dat beetje extra heeft en naadloos aansluit bij uw tuin of terrein. Ook kunt u bij al onze poorten kiezen voor bijpassende, handige accessoires.

Een draaipoort uitzoeken? In onze showroom kunt u op afspraak terecht. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

draaipoorten-folmer-hekwerken

Onderhoudscontract voor poorten

Alle poorten van Folmer zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Wel is het van belang om uw poort(en) goed te onderhouden. Dit onderhoud verzorgen wij graag en goed voor u. 

Regelmatig (jaarlijks) komen we op afspraak langs om aan de hand van een checklist alle belangrijke onderdelen na te lopen. Zo voorkomt u gebreken aan uw poort en blijft uw poort altijd veilig en in goede conditie. 

“Top service en producten. Komen afspraken goed na en fijne installateurs. Goede communicatie heel belangrijk!”
- Randy , Orvelte
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen draaipoort op maat?