Poort op maat

Poort op maat

Een poort op maat biedt veiligheid, een poort biedt comfort én een poort is het visitekaartje van uw tuin. Met passie vervaardigen we dan ook maatwerk toegangspoorten die duurzaam, veilig en van betaalbare kwaliteit zijn. Poorten die aansluiten bij uw hekwerk, tuin of terrein.

Alles is mogelijk met een poort op maat

In eigen werkplaats vervaardigt Folmer kwalitatieve maatwerk poorten. Van stijlvolle sierpoorten tot veilige looppoorten, van praktische schuifpoorten tot aan poorten met moderne bedieningsmogelijkheden en accessoires. Maatwerk is ons vakwerk.

We gaan altijd voor een veilig, duurzaam eindresultaat, waar u jarenlang plezier van hebt. We denken graag met u mee over uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onderhoudscontract voor poorten

Alle poorten van Folmer zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Wel is het van belang om uw poort(en) goed te onderhouden. Dit onderhoud verzorgen wij graag en goed voor u. 

Regelmatig (jaarlijks) komen we op afspraak langs om aan de hand van een checklist alle belangrijke onderdelen na te lopen. Zo voorkomt u gebreken aan uw poort en blijft uw poort altijd veilig en in goede conditie. 

Bekijk onze poorten

Met passie voor ons vak realiseren we stijlvolle, maatwerk toegangspoorten. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen poort op maat?