Accessoires

Een hekwerk en poort vormen samen de omheining van uw tuin. Een omheining die past bij uw huis, uw stijl en uw wensen. Accessoires voor hekwerken en poorten verzorgen de finishing touch van een omheining. Geef een extra dimensie aan uw tuin met onder andere prachtige verlichting, een stijlvolle brievenbus en unieke ornamenten.

Accessoires voor toegangspoorten

Decoratieve accessoires bieden comfort, sfeer en stijl. Ze geven u de mogelijkheid om van uw omheining echt iets eigens en speciaals te maken. Folmer vervaardigt handwerk zonnewijzers, brievenbussen, ornamenten en verlichting. Alles zodat u een extra dimensie toe kunt voegen aan de uitstraling van uw perceel.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

MEESTERS IN STALEN HANDWERK

Accessoires voor de tuin

Tuinaccessoires zorgen voor een sfeervolle overgang van huis naar tuin. Folmer voorziet tuinen daarom van handgemaakte buitenhaarden, tuinverlichting en tuinmeubelen. Al deze accessoires voldoen aan de hoogste eisen en worden met High Quality keurmerk geleverd.

Bent u op zoek naar accessoires voor uw toegangspoort of voor uw tuin? In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

Sierpoort met sierhekwerk

Bekijk onze poorten met accessoires

Met passie voor ons vak vervaardigen we al onze poorten met accessoires. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Top service en producten. Komen afspraken goed na en fijne installateurs. Goede communicatie heel belangrijk!”
- Randy , Orvelte
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen accessoires aanschaffen?