Schuifpoorten

Ruimtebesparend en stijlvol, tegelijkertijd veilig en duurzaam. De stalen schuifpoort van Folmer is altijd maatwerk, altijd handwerk en altijd vakwerk. We laten de schuifpoort naadloos aansluiten bij uw bedrijf, huis, tuin of terrein. Voor industrieel en particulier gebruik.

De kenmerken van een stalen schuifpoort

De schuifpoort biedt uitkomst in situaties waar maar weinig ruimte is. De schuifpoort is ook een hele veilige oplossing, veilig om indringers tegen te houden en veilig in gebruik. Folmer maakt iedere stalen schuifpoort met de hand, waardoor er veel maatwerk opties zijn. Van sierlijke creaties tot robuuste industrie varianten. 

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

DE STALEN SCHUIFPOORT VAN FOLMER

Kwalitatief maatwerk

De schuifpoorten van Folmer zijn niet alleen veilig, maar ook van kwalitatief hoog niveau. In onze eigen werkplaats vervaardigen we de poorten van eerste klas staal. We rusten de poorten uit met kwaliteit hang- en sluitwerk en we staan garant voor jarenlang gebruiksgemak. Onze stalen schuifpoorten zijn maatwerk, wat maakt dat er veel mogelijkheden zijn in stijlen, kleuren, bediening, maten en accessoires.

Iedere situatie is uniek. Folmer staat daarom voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies. Kom op afspraak langs in onze showroom om veel van onze producten te bekijken.

schuifpoort-folmer-hekwerken (1) (1)

Onderhoudscontract voor poorten

Alle poorten van Folmer zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Wel is het van belang om uw poort(en) goed te onderhouden. Dit onderhoud verzorgen wij graag en goed voor u. 

Regelmatig (jaarlijks) komen we op afspraak langs om aan de hand van een checklist alle belangrijke onderdelen na te lopen. Zo voorkomt u gebreken aan uw poort en blijft uw poort altijd veilig en in goede conditie. 

Bekijk onze schuifpoorten

Met passie voor ons vak vervaardigen we iedere schuifpoort. We zijn trots op ons ambacht en we laten u dan ook graag ons werk zien, als inspiratie voor uw eigen project.

“Top service en producten. Komen afspraken goed na en fijne installateurs. Goede communicatie heel belangrijk!”
- Randy , Orvelte
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen schuifpoort op maat?