Strakke rail schuifpoort – Oosterbeek

Strakke rail schuifpoort - Oosterbeek

 


Schuifpoort met behoud van privacy

In Oosterbeek hebben we deze manege en tevens kantoorpand voorzien van strakke moderne schuifpoorten en looppoorten. De lamellen staan gedraaid op de koker waardoor dit ervoor zorgt dat als je recht voor de poort staat, je er niet doorheen kunt kijken. Hierdoor geniet je dus van een stukje privacy. Naast de schuifpoort en ter afsluiting van het terrein is gebruik gemaakt van dubbelstaafmat hekwerk van 1800 mm hoog in de kleur zwart RAL 9005.

Schuifpoorten | Folmer

Accessoires en geleiding schuifpoort

De schuifpoorten zijn elektronisch bedienbaar en zijn van o.a. een intercom en een pincode module voorzien. Verder is de schuifpoort voorzien van een rail waar deze over heen rolt. Dit zorgt in combinatie met de geleidingswielen op de bovenligger van de poort voor een stabiele poort in zowel opengaande als sluitende bewegingen.

 

Weersbestendige rail schuifpoort

Deze schuifpoort is allereerst verzinkt. Verzinken is essentieel om te voorkomen dat uw kostbare materialen worden aangetast en gaan roesten. Bij dit proces wordt de poort ondergedompeld in een bad met vloeibaar zink tot wel 450 °C. Door dit proces toe te passen krijgt het staalwerk een goede hechting voor eventuele coating. Verder heeft het als voordeel dat zowel inwendig als uitwendig de schuifpoort beschikt over deze laag en dus zorgt voor een zeer lange levensduur van deze poort. Aansluitend is de schuifpoort dubbellaags gecoat in de RAL-kleur 9005. Door deze behandeling toe te passen bij deze inrijpoort is het automatisch bestand tegen alle weersomstandigheden. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Heeft u ook interesse in een schuifpoort of toegangspoort?

Bent u na het zien van dit project enthousiast geworden en wilt u hier graag meer over weten?  Laat weten wat uw wensen zijn, wij denken graag met u mee om dit samen met u te kunnen realiseren en bewerkstelligen.