Dubbele draaipoort met cortenstaal – Bennekom

Dubbele draaipoort met cortenstaal - Bennekom

 


Dubbele draaipoort naar wens 

In Bennekom heeft Folmer Hekwerken deze prachtige exclusieve draaipoort met cortenstaal geplaatst. Deze poort is geheel door onze professionele medewerkers naar de wens van de klant ontworpen, geproduceerd en geplaatst. Om de draaipoort zo mooi mogelijk in te passen bij de natuur zijn Folmer Hekwerken in samenspraak met de klant gekomen tot dit ontwerp. Leuk detail is ook dat de 2 honden die afgebeeld zijn in de toegangspoort, terug te zien zijn in de echte honden die voor de draaipoort netjes voor onze fotograaf wilden poseren.

Draaipoorten | Folmer

Veiligheid is essentieel

Door de veiligheid te optimaliseren en risico’s te minimaliseren wordt ook deze draaipoort vooraf gekeurd door middel van verschillende metingen en controles. De poort is daardoor niet alleen degelijk en sterk maar is vooral ook veilig en betrouwbaar in het gebruik. Eke draaipoort wordt geleverd met de benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Hierdoor geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 

Accessoires en details draaipoort

  • De boom die op het hek geplaatst is, is van cortenstaal
  • Verlichting bovenin de palen
  • RVS huisnummer
  • Ingebouwde brievenbus
  • RVS intercom
  • Besturingskast in de paal verwerkt
  • Poort is elektrisch aangedreven

 

Materiaal en kleur draaipoort

Het perceel rondom de draaipoort is afgezet met RAL 6009 gekleurd dubbelstaafmat hekwerk, De poortpalen zijn 400x400mm breed en de poort is dubbellaags gecoat in RAL 6009. Door deze behandeling toe te passen bij deze draaipoort is het bestand tegen alle weersomstandigheden. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Heeft u ook interesse in een draaipoort?

Bent u na het zien van dit project enthousiast geworden en wilt u zelf ook graag in de toekomst een sierpoort, draaipoort of toegangspoort aan uw perceel toevoegen? Laat het ons dan weten, wij helpen u hier graag in verder!