Strakke schuifpoort en looppoort – Eemnes

Strakke schuifpoort en looppoort - Eemnes

 


Schuifpoort – looppoort – dubbelstaafmat hekwerk

In Eemnes heeft Folmer Hekwerken een tweetal poorten geplaatst. Een strakke schuifpoort met lamellen en een bijpassende looppoort. Door het gebruik van kokers als lamellen oogt het geheel sterk en degelijk en zorgt dit voor lichte privacy. Voor het verdere afsluiten van dit terrein is gekozen voor dubbelstaafmat hekwerk. Dit uiteraard in dezelfde kleur als zowel de schuifpoort als de looppoort.

Schuifpoorten | Folmer

Bediening en accessoires schuifpoort

Deze schuifpoort is elektrisch bedienbaar en beschikt over een railsysteem. Dit betekent dat de poort onderin gestuurd wordt op een rail en bovenin de poort geleid wordt door middel van 2 rubberen wielen. Dit leidt tot zeer soepele in- en uitgaande bewegingen en zorgt voor een uiterst stabiel geheel. Doordat de schuifpoort elektrisch bedienbaar is gemaakt kan deze ook op afstand bediend worden. Dit is dus zeer gebruiksvriendelijk. Verder is er verlichting in de palen gerealiseerd waardoor deze poort ook als het donker is/word uw oog niet zal ontvallen. Ook de reclameborden die op de schuifpoort en portieken zijn bevestigd zijn door ons geleverd en gemonteerd.

 

Behandeling schuifpoort – looppoort

De poorten en de dubbelstaafmat hekwerken zijn verzinkt en dubbellaags gepoedercoat in de RAL-kleur 9005. Door deze behandeling toe te passen bij deze schuifpoort en looppoort is het bestand tegen alle weersomstandigheden. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Interesse in een schuifpoort of looppoort?

Bent u geïnteresseerd en geïnspireerd voor misschien wel uw gewenste toegangspoort? Laat het ons dan weten middels telefoon, mail of vul het offerteformulier in. Wij helpen u hier met veel passie en plezier in verder.