Strakke schuifpoort en looppoort – Eemnes

Strakke schuifpoort en looppoort - Eemnes

Schuifpoort en bijpassende looppoort met afsluitend dubbelstaafmathekwerk

In Eemnes heeft Folmer Hekwerken een tweetal poorten geplaatst. Een strakke schuifpoort met lamellen en een bijpassende looppoort. Door het gebruik van kokers als lamellen oogt het geheel sterk en degelijk en zorgt dit voor lichte privacy. Voor het verdere afsluiten van dit terrein is gekozen voor dubbelstaafmathekwerk. Dit uiteraard in dezelfde kleur als de poorten.

Bediening en accessoires van de schuifpoort

Deze schuifpoort is elektrisch bedienbaar en beschikt over een railsysteem. Dit betekent dat de poort onderin gestuurd word op een rail en bovenin de poort geleid word door middel van 2 rubberen wielen. Dit leidt tot zeer soepele in- en uitgaande bewegingen en zorgt voor een uiterst stabiel geheel. Verder is er verlichting in de palen gerealiseerd waardoor deze poort ook als het donker is/word uw oog niet zal ontvallen. Ook de reclameborden hiervoor zijn door ons geleverd en gemonteerd.

Behandeling van de poort

De poorten en de dubbelstaafmathekwerken zijn verzinkt en dubbellaags gepoedercoat in de RAL kleur 9005.

Heeft u ook interesse in bijvoorbeeld een schuifpoort of looppoort?

Word u er blij van dit te zien en bent u geïnteresseerd geworden? Laat het ons dan weten middels telefoon, mail of vul het offerte formulier in. Wij helpen u hierin graag verder!

Schuifpoorten | Folmer