Looppoorten

Een looppoort is een speciale, veilige poort voor voetgangers. De looppoort creëert optimale privacy, verleent toegang tot de tuin en biedt veiligheid voor o.a. kinderen. We ontwerpen de maatwerk looppoort zoals u deze voor ogen heeft, met de accessoires die er een geheel van maken.

Uw persoonlijke, maatwerk looppoort

Folmer levert met de handgemaakte, maatwerk looppoorten die perfect aansluiten bij uw situatie. We creëren een looppoort die één geheel vormt met het hekwerk, passend bij de uitstraling van uw woning. Een looppoort die veiligheid biedt voor kinderen en honden in de tuin, uitgerust met de gewenste accessoires. Duurzaam én veilig!

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

DE STALEN LOOPPOORT VAN FOLMER

Veilig, duurzaam maatwerk uit eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren we ambachtelijke looppoorten van eerste klas staal. De betaalbare kwaliteit, de duurzaamheid en de veiligheid staan hierbij altijd centraal. We zorgen dat uw looppoort de gewenste stijl heeft en we monteren de looppoort inclusief de gewenste accessoires. Van een intercom tot aan een brievenbus of lantaarn. 

Een looppoort uitzoeken? In onze showroom kunt u op afspraak terecht. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies. 

looppoorten-folmer-hekwerken

Onderhoudscontract voor poorten

Alle poorten van Folmer zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Wel is het van belang om uw poort(en) goed te onderhouden. Dit onderhoud verzorgen wij graag en goed voor u. 

Regelmatig (jaarlijks) komen we op afspraak langs om aan de hand van een checklist alle belangrijke onderdelen na te lopen. Zo voorkomt u gebreken aan uw poort en blijft uw poort altijd veilig en in goede conditie. 

“Top service en producten. Komen afspraken goed na en fijne installateurs. Goede communicatie heel belangrijk!”
- Randy , Orvelte
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen looppoort op maat?