Lamellen draaipoort en looppoort – Bennekom

Lamellen draaipoort en looppoort - Bennekom


Draaipoort en looppoort ”strakke look”

Bij deze woning in Bennekom heeft Folmer een tweetal poorten geplaatst. Een sierlijke draaipoort en een bijpassende looppoort. Beide poorten beschikken over een strak lijnenspel die past bij het dubbelstaafmat hekwerk waarmee dit perceel verder is afgesloten. De poort is strak, van hoogwaardige kwaliteit en tot in de puntjes afgewerkt.

Draaipoorten | Folmer

Gemak en veiligheid gaan samen

Deze draaipoort is elektrisch aangedreven middels een tweetal ondergrondse hydraulische en krachtige motoren. Het grote gemak van automatisering is dat je hierdoor de draaipoort ook op afstand kunt bedienen. Door de poort en automatisering samen te voegen creĆ«er je eigenlijk een ‘”machine”. Daar kunnen dus dan ook automatisch weer risico’s uit voortkomen. Door de veiligheid te optimaliseren en risico’s te minimaliseren wordt deze draaipoort vooraf gekeurd door middel van verschillende metingen en controles. De poort is daardoor niet alleen degelijk en sterk maar is vooral ook veilig en betrouwbaar in het gebruik. Eke draaipoort wordt geleverd met de benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Hierdoor geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 

Behandeling draaipoort

De poorten zijn verzinkt wat zorgt voor een lange levensduur. Aansluitend is deze draaipoort dubbellaags gepoedercoat in de kleur RAL 7021 fijnstructuur. Een fijnstructuur houdt in dat er een fijne korrel door de coating is gegaan. Hierdoor krijgt de poort een wat mattere uitstraling. Door deze behandeling toe te passen zijn deze draaipoorten onderhevig aan alle weersomstandigheden.

 

Interesse in een draaipoort of looppoort?

Bent u enthousiast geworden na het zien van dit project en wilt u hier graag meer over te weten komen? Laat het ons dan weten. Wij als team van Folmer Hekwerken staan voor u klaar om misschien ook wel uw toekomstplannen ten uitvoer te brengen in de praktijk.