Landelijke draaipoort – Lunteren

Landelijke draaipoort - Lunteren

 


Landelijke draaipoort

In Lunteren heeft Folmer Hekwerken deze lamellen draaipoort geplaatst. Deze poort heeft een natuurlijke uitstraling en sluit daardoor volledig aan op de woning. Met de fraaie ornamenten op de stalen kolommen wordt de landelijke stijl gewaarborgd. Door een robuuste uitstraling te creëren met deze landelijke draaipoort maak je indruk op voorbijgangers en vormt het een echte blikvanger voor de omgeving.

 

Toegangspoorten | Folmer

Waaruit bestaat deze landelijke draaipoort?

Deze draaipoort is geautomatiseerd middels 2 bovengrondse en krachtige motoren. Door de ingebouwde intercom is het mogelijk de poort ook op afstand te bedienen en deze via de app te gebruiken. Deze intercom is een compacte oplossing en zorgt voor veel gebruiksgemak. Verder beschikt deze landelijke draaipoort over poortpalen met een afmeting van wel 650x650mm. Tevens hebben we in de poortpaal een pakket brievenbus verwerkt. Zo landen de pakketten en goederenzendingen veilig en heelhuids in de eigen pakket brievenbus. Een groot gemak hiervan is dat je dus niet per se meer thuis hoeft te wezen voor het ontvangen van geleverde pakketten.

 

Behandeling van deze landelijke draaipoort

Deze draaipoort is verzinkt om corrosie tegen te gaan en aansluitend dubbellaags gepoedercoat in de RAL-kleur 7022. Mocht u zelf een kleur willen kiezen dan is dit mogelijk. Zolang het een RAL-kleur is, kan uw hekwerk in alle kleuren gecoat worden.

 

Zelf een landelijke draaipoort samenstellen?

Wilt u graag zelf een landelijke draaipoort samenstellen die moet samenvallen met de uitstraling van uw perceel of woning? Neem dan middels het invullen van onderstaand formulier of  telefonisch contact met ons op. Folmer Hekwerken kijkt er naar uit om ook uw wensen te kunnen realiseren en aansluitend te vervaardigen.