Stalen draaipoorten op maat – Bilthoven

Stalen draaipoorten op maat - Bilthoven

 


Stalen draaipoorten op maat

Folmer Hekwerken heeft deze stalen draaipoorten op maat geplaatst in Bilthoven. Door het strakke design van de woning te laten matchen met de draaipoort en looppoort is gekozen voor een strippen poort. Deze poorten scharnieren tussen 2 kolommen met een afmeting van wel 500x500mm. Alles wordt in onze eigen werkplaats gefabriceerd en vervaardigd. Dit heeft als groot voordeel dat alles wat u maar aan wensen heeft we kunnen meenemen in de verdere uitvoering van het project. Voor het afsluiten van de rest van dit perceel is er gekozen voor dubbelstaafmat hekwerk.

Stalen draaipoort | Folmer

Geautomatiseerde stalen draaipoorten

Deze poort beschikt over 2 ondergrondse en krachtige motoren. Tevens is deze poort afgeleverd met alle bijbehorende beveiligingen en sensoren. Voor een groot gebruiksgemak is deze draaipoort geleverd met een buitenpost (intercom) en een codeklavier. Dit maakt mogelijk dat de poort op afstand bediend kan worden. Ook is het mogelijk om voor bezoekers tijdelijke codes en codes volgens een bepaald tijdschema aan te maken via de app.

 

Draaipoorten behandeling

Deze draaipoorten zijn allereerst verzinkt door middel van onderdompeling. Dit heeft als voordeel dat na deze behandeling de draaipoort zowel inwendig als uitwendig beschikt over deze zinklaag en dus zorgt voor een zeer lange levensduur van deze poort. Tevens krijgt het staalwerk een goede hechting voor eventuele coating. Aansluitend is deze draaipoort dubbellaags gecoat in de RAL-kleur 9005. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Heeft u ook interesse in een draaipoort of looppoort?

Bent u na het zien van dit project enthousiast geworden en wilt u hier graag meer over weten?  Laat weten wat uw wensen zijn, wij denken graag met u mee om dit samen met u te kunnen realiseren en bewerkstelligen.