Paardenboxen op maat – Landsmeer

Luxe paardenboxen - Landsmeer


Paardenboxen op maat

In Landsmeer heeft Folmer Hekwerken deze luxe paardenboxen en staldeur geplaatst. Het betreffen 2 paardenboxen die speciaal op maat gemaakt zijn voor deze stal. Door de gebogen lijnen en ronde bollen op de palen is er een degelijk en luxe plekje gecreëerd voor het paard. Tevens hebben we een staldeur gemonteerd in dezelfde look als de luxe paardenboxen. In de onderzijde van de stal deur is een honden/kattenluik gemaakt. Zo kan de hond/kat op de dag lekker naar buiten en kan hij ’s avonds binnengehouden worden door gebruik te maken van het gemonteerde slot.

 

Paardenboxen | Folmer

Paardenbox assemblage

Deze staldeur en luxe paardenboxen zijn verzinkt en aansluitend dubbellaags gepoedercoat in de RAL kleur 9005. De inlegplanken zijn van het houtsoort bamboe, zijn gecoat en hebben een dikte van 32 mm. Verder is er bij deze paardenstal deur en paardenboxen gebruik gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en RVS hang en sluitwerk. Doordat alles vervaardigd word uit hoogwaardige materialen is er een stal gecreëerd met een zeer lange levensduur.

Interesse in een luxe maatwerk paardenbox?

Laat het ons dan weten middels het invullen van het offerteformulier of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op. De koffie/thee staat klaar?