Elektrische poort

Een elektrische poort, wordt ook wel een automatische poort genoemd. Een elektrische poort biedt naast veiligheid veel gebruiksgemak. De elektrische poorten van Folmer Hekwerken bieden veel voordelen, waaronder; veiligheid, maatwerk, ambacht, gebruiksgemak en handwerk. 

Een veilige en praktische elektrische poort

Bent u op zoek naar een elektrische poort, met een prachtige uitstraling en uitstekend bedieningsgemak? Dan bent u bij Folmer aan het juiste adres! Vakmanschap en ambacht maken onze elektrische poorten tot de beste in hun soort.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

De elektrische poorten van Folmer

Veilig, makkelijk, krachtig en stijlvol

De levensduur van onze elektrische poorten is lang en de kwaliteit van zowel de poort, als van het bedieningsmechanisme is hoog. Folmer ontwikkelt elektrische poorten die aan alle wensen voldoen. Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit staan voor ons altijd voorop. Al onze elektrische poorten vervaardigen wij van eersteklas staal. Dat doen wij in onze eigen werkplaats. Handwerk en maatwerk dragen bij aan de kwaliteit van onze elektrische poorten. Wij denken dan ook graag mee over de verschillende mogelijkheden voor een elektrische poort voor bedrijven en voor woningeigenaren.

Bent u op zoek naar een elektrische poort op maat? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. We vertellen u graag meer over de diverse bedieningsmogelijkheden en verschillende typen elektrische poorten.

draaipoorten-folmer-hekwerken

Onderhoudscontract voor poorten

Alle poorten van Folmer zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Wel is het van belang om uw poort(en) goed te onderhouden. Dit onderhoud verzorgen wij graag en goed voor u. 

Regelmatig (jaarlijks) komen we op afspraak langs om aan de hand van een checklist alle belangrijke onderdelen na te lopen. Zo voorkomt u gebreken aan uw poort en blijft uw poort altijd veilig en in goede conditie. 

Bekijk onze elektrische poorten

Ons team werkt met veel passie aan het vervaardigen van een breed scala aan elektrische poorten. Wij zijn trots op ons ambacht en laten ons werk graag zien. Bekijk verschillende elektrische poorten die wij in de afgelopen jaren, vanuit vakmanschap vervaardigden.

“Top service en producten. Komen afspraken goed na en fijne installateurs. Goede communicatie heel belangrijk!”
- Randy , Orvelte
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Uw eigen elektrische poort op maat