Poort oprit

Een oprit poort biedt veiligheid en is een prachtige aanvulling voor iedere oprit. De poorten collectie van Folmer Hekwerken is groot. Daardoor is het mogelijk om een oprit poort te realiseren, die aan alle wensen voldoet.

Een poort oprit: betrouwbaar en stijlvol

Een poort op een oprit is natuurlijk een prettige manier om eigendommen te beschermen. Folmer Hekwerken, maakt poorten voor opritten op maat. Dat betekent een prachtige poort voor uw oprit, die naast veilig ook heel mooi en stijlvol is. Al onze opritpoorten zijn veilig, gebruiksvriendelijk en van zeer hoge kwaliteit.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

De opritpoorten van Folmer

Stijlvol maatwerk van zeer hoge kwaliteit

Geen één oprit is hetzelfde en dat betekent dat iedere oprit een unieke poort verdient. Daarom vinden wij het belangrijk om een opritpoort te realiseren, die niet alleen aansluit op de stijl van een woning of bedrijfspand, maar zeker ook voldoet aan alle gebruikerswensen. Folmer Hekwerken, levert maatwerk poorten voor opritten. Elke opritpoort is voor ons uniek. We leveren ambachtelijk handwerk en maatwerk, voor een betaalbare prijs.

Benieuwd naar een passende poort voor uw oprit? In onze showroom bespreken wij graag samen met u de mogelijkheden. Onze showroom is op afspraak te bezoeken. We staan graag voor u klaar met eerlijk en betrouwbaar advies.

draaipoorten-folmer-hekwerken

Onderhoudscontract voor poorten

Alle poorten van Folmer zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Wel is het van belang om uw poort(en) goed te onderhouden. Dit onderhoud verzorgen wij graag goed voor u. 

Regelmatig (jaarlijks) komen we op afspraak langs om aan de hand van een checklist alle belangrijke onderdelen na te lopen. Zo voorkomt u gebreken aan uw poort en blijft uw poort altijd veilig en in goede conditie. 

Bekijk onze opritpoorten

Op zoek naar een opritpoort en benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons vakmanschap in verschillende projecten, die wij met passie en ambacht voor onze klanten realiseerden.

“Top service en producten. Komen afspraken goed na en fijne installateurs. Goede communicatie heel belangrijk!”
- Randy , Orvelte
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Poort voor oprit op maat?