Duurzame buitenstal – Elst(Utrecht)

Duurzame buitenstal - Elst(Utrecht)

In Elst, provincie Utrecht, heeft Folmer een mooie, duurzame buitenstal gerealiseerd. De stal bestaat uit vijf paardenboxen en een wasplaats.

Folmer levert altijd vakwerk af van hoge kwaliteit. Voor deze buitenstal hebben we dan ook gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en hoogwaardige oplossingen. Allereerst het dak; het dak is geïsoleerd, degelijk en sterk. Rondom is het tot in het detail afgewerkt met bijpassend zetwerk, aan beide kanten een regengoot en aan beide kanten een regenpijp tot peil.

Op de foto’s zijn de stal deuren ook goed zichtbaar. Deze bestaan uit een onderdeur met daarboven rondlopende bovenluiken. Deze deuren trekken, mede door de ronde vorm, direct de aandacht en geven het geheel een exclusieve uitstraling. De bovenluiken zijn voorzien van lexaan glas, zodat de paarden uit de wind staan. De luiken zijn in open stand vast te zetten met magneten.

Aan de kopse kanten van de stal hebben we dubbele schuifdeuren bevestigd met zwarte kunststof inlegplanken, gecombineerd met gelaagd glas. Een stevige, veilige oplossing voor een paardenstal.

Paardenstallen | Folmer