Buitenstal met hondenkennel – Veulen

Buitenstal met hondenkennel - Veulen

Buitenstal naar de wensen van de klant

In Veulen heeft Folmer Hekwerken deze buitenstal met hondenkennel geplaatst. Samen met de klant zijn de wensen en ideeën op tafel gelegd en zijn we gezamenlijk tot dit ontwerp gekomen. Deze buitenstal is ontworpen met getoogde (gebogen) bovenluiken waardoor er een sierlijke en exclusieve uitstraling gecreëerd is. Tevens is er een degelijke hondenkennel geplaatst die aansluit bij de buitenstal.

Toegevoegde producten/accessoires

De inleg van de buitenstal bestaat uit 38 mm zwart kunststof. De inleg van de hondenkennel bestaat uit 32 mm zwart kunststof. Zowel de buitenstal als de hondenkennel zijn uitgevoerd met een geïsoleerd dak met een dikte van 10 cm. Voor de dakbedekking is gekozen voor EPDM. Verder is het dak netjes afgewerkt met bijpassend zetwerk. Tevens is er verlichting aangebracht in het dak door middel van inbouwspots.

Behandeling van de buitenstal

Alle onderdelen van de buitenstal zijn ondergedompeld in een zinkbad. Dit zorgt ervoor dat de profielen zowel in- als uitwendig voorzien zijn van een beschermende laag zink.

Heeft u ook interesse in een buitenstal of hondenkennel?

Bent u na het zien van dit project enthousiast geworden en wilt u zelf ook graag in de toekomst een buitenstal en/of hondenkennel aan uw perceel toevoegen? Laat het ons dan weten, wij helpen u graag verder om uw plannen samen uit te werken en te verwezenlijken.

Buitenstal | Folmer