Stalinrichting op maat – Zeddam

Paardenstalinrichting op maat - Zeddam

 


Veilige en comfortabele leefomgeving

In Zeddam hebben we deze stalinrichting op maat verzorgt. Een combinatie van paardenboxen, buitenramen en een schuifdeur! Onze hoogwaardige producten zijn gemaakt van verzinkt materiaal met zwarte kunststof planken. We zijn er trots op dat we, ook aan deze klant, de paarden een veilige en comfortabele leefomgeving hebben kunnen bieden.

Een van de opvallende kenmerken van deze paardenstal op maat is de mogelijkheid om de paardenbox wanden te draaien, waardoor er één grote ruimte gecreëerd kan worden. Dit biedt niet alleen voldoende ruimte voor uw paarden om vrij te bewegen, maar het stelt u ook in staat om de indeling van de stal aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een grote open ruimte wilt creëren voor een groep paarden of individuele paardenboxen wilt scheiden, onze flexibele stalinrichting maakt het mogelijk.

Paardenboxen | Folmer

Comfortabele en veilige stalinrichting

Onze paardenboxen zijn ontworpen met het comfort en de veiligheid van uw paarden in gedachten. De verzinkte constructie zorgt voor duurzaamheid en roestbestendigheid, terwijl de zwarte kunststof planken een stijlvolle en rustige uitstraling geven. Bovendien bieden de paardenboxen voldoende ventilatie en natuurlijk licht, dankzij de inbegrepen buitenramen.

 

Functionele schuifdeur

Om uw stal compleet te maken, hebben we ook een hoogwaardige schuifdeur toegevoegd aan ons assortiment. Deze stal deur is functioneel en gemakkelijk te gebruiken. Tevens is deze schuifdeur van een slot voorzien zodat de veiligheid van de stal gewaarborgd wordt. De verzinkte afwerking en zwarte kunststof planken zorgen voor een naadloze overgang met de rest van de geleverde producten.

 

Stalinrichting gewenst?

We streven ernaar om u de beste producten en service te bieden, zodat u met een gerust hart voor uw paarden kunt zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen of voor meer informatie. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw stal!