Strakke draaipoort op maat – Blaricum

Strakke draaipoort op maat - Blaricum

 


Toegangspoort met uitstraling

In Blaricum hebben we een draaipoort geplaatst die volledig past bij de uitstraling en stijl van het huis. De poort is strak, van hoogwaardige kwaliteit en tot in de puntjes afgewerkt. Kortom, een visitekaartje voor de buurt! Deze strakke draaipoort is onder andere elektrisch bedienbaar en beschikt onder andere over de volgende accessoires:

  • Ondergrondse motoren
  • Benodigde beveiligingen
  • Natuurstenen afdekkers op de poeren
  • Frontplaat van natuursteen met uitgeslepen huisnummer
  • Ingemetselde brievenbus met brievenbusdeurtje in kleur
  • Besturingskast in de poer
  • Intercom systeem
Draaipoorten | Folmer

Gemak en veiligheid van deze strakke draaipoort

Deze draaipoort is elektrisch aangedreven middels een tweetal ondergrondse hydraulische en krachtige motoren. Het grote gemak van automatisering is dat je hierdoor de draaipoort ook op afstand kunt bedienen. Door de veiligheid te optimaliseren en risico’s te minimaliseren wordt deze draaipoort vooraf gekeurd door middel van verschillende metingen en controles. De poort is daardoor niet alleen degelijk en sterk maar is vooral ook veilig en betrouwbaar in het gebruik. Eke draaipoort wordt geleverd met de benodigde beveiligingen en CE-keuringsrapporten. Hierdoor geven we de klant net dat extra stukje zekerheid wat voor ons leidend is bij de verkoop en het monteren van zowel inrijpoorten, draaipoorten en/of schuifpoorten.

 

Behandeling van deze strakke draaipoort op maat

De poorten zijn verzinkt en aansluitend dubbellaags gepoedercoat in de kleur RAL 9005 fijnstructuur. Een fijnstructuur houdt in dat er een fijne korrel door de coating is gegaan. Hierdoor krijgt de poort een wat mattere uitstraling. Door deze behandelmethode toe te passen zorgt dit voor een zeer lange levensduur en maakt het de poort onderhevig aan alle weersomstandigheden.

 

Interesse in een strakke draaipoort op maat?

Bent u enthousiast geworden na het zien van dit project en wilt u hier graag meer over te weten komen? Laat het ons dan weten. We helpen u graag verder door dit proces heen.