Rozenbogen

Een sierlijke begroeide rozenboog, een stoere rozenboog van ijzer of een decoratieve rozenboog als ingang van de tuin, het kan allemaal bij Folmer! Een rozenboog is ideaal als klimhulp voor planten, maar ook krachtig als decoratiestuk op zich. Leverbaar in tal van varianten, waardoor er altijd een variant is die bij uw tuin past.

Een rozenboog op maat

Iedere rozenboog van Folmer wordt op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. We maken gebruik van eerste klas staal, wat we in kleur kunnen poedercoaten. Zo creëren we een rozenboog die perfect aansluit bij uw tuin en uw entree, voor een prachtig eindresultaat.

Folmer levert altijd vakwerk, duurzaam en van uitstekende kwaliteit. U zult dan ook jarenlang plezier beleven aan uw rozenboog.

Untitled

Maatwerk is ons vakwerk

Een eindresultaat wat tot in de kleinste details is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Dat is ons maatwerk, dat is onze passie.

98

Al jarenlang meesters in handwerk

Al ruim 20 jaar produceren en leveren we duurzaam, veilig en betrouwbaar handwerk. Ambachtelijke kwaliteit!

Untitled

Productie en montage onder één dak

Al onze producten worden van eerste klas staal vervaardigd in onze eigen werkplaats volgens de Nederlandse norm.

Untitled

Showroom in Midden-Nederland

In onze showroom kunt u op afspraak veel van onze producten bekijken. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies.

GECOMBINEERDE ROZENBOOG

Een rozenboog met poort of hekwerk

Folmer ontwerpt en produceert exclusieve rozenbogen op basis van uw stijl en uw plannen. Folmer vervaardigd ook stijlvolle poorten en sierhekwerken. De combinatie van deze producten kan een eenduidig, passend geheel vormen. 

Heeft u nog vragen of wilt u onze producten in het echt bekijken? In onze showroom kunt u op afspraak terecht. Onze experts staan hier voor u klaar met eerlijk en vertrouwd advies. 

Rozenbogen | Folmer
“Deskundige en vriendelijke mensen. Goed advies en een prachtig hekwerk. Alle afspraken nagekomen en alles keurig afgewerkt. Heel erg tevreden! Een echte aanrader! Ons hekwerk ziet er geweldig mooi uit en we hebben al heel veel complimenten gehad.”
- Bert en Ria , Ede
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Een rozenboog op maat voor uw tuin?