Compleet verzorgde paardenstalinrichting – Buitenpost

Compleet verzorgde paardenstalinrichting - Buitenpost

 


Paardenstalinrichting naar wens

In Buitenpost hebben we deze compleet verzorgde paardenstalinrichting geplaatst. Deze paardenstalinrichting voldoet aan alle behoeften. Met de verzinkte paardenboxen, verzinkte loopstallen, de zwart gecoate schuifdeuren en buitenramen is er een veilige en stijlvolle omgeving gecreëerd voor deze paarden.

Paardenboxen | Folmer

Verzinkte paardenboxen

Onze paardenboxen worden vervaardigd met hoogwaardig verzinkt staal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen roest. Elke box is zorgvuldig ontworpen om een comfortabele en veilige ruimte te bieden voor de paarden. Voor deze paardenboxen is er gebruik gemaakt van zwarte kunstof planken met een dikte van 38mm. Deze planken zijn sterk, slijtvast en bestand tegen vocht, waardoor ze een lange levensduur kennen.

 

Verzinkte loopstallen

Naast de paardenboxen hebben we verzinkte loopstallen geplaatst, waarin de paarden vrij kunnen bewegen en sociaal contact kunnen hebben met andere paarden. Deze loopstallen zijn ruim opgezet en voorzien van alle benodigde voorzieningen om het welzijn van de paarden te waarborgen.

 

Zwart gecoate schuifdeuren

Onze schuifdeuren zijn niet alleen functioneel, maar ook een eyecatcher van deze stal. Ze zijn voorzien van een zwarte coating wat zorgt voor een verfijnde uitstraling. Het glas in deze schuifdeuren is gelaagd waardoor de kans op letsel geminimaliseerd wordt. Om een een warme sfeer te creëren, zijn deze schuifdeuren voorzien van gecoate bamboe planken.

 

Zwart gecoate buitenramen

Om voldoende natuurlijk licht en frisse lucht in de stal te brengen, hebben we zwarte gecoate buitenramen geleverd. Deze zijn voorzien van een spijlenrek ter bescherming van het glas. Doordat je het glas graag schoon wil houden hebben we het spijlenrek draaibaar gemaakt. Op deze manier zijn deze eenvoudig te reinigen, waardoor dit er altijd netjes en verzorgd uit kan blijven zien. De buitenramen zijn uitgerust met gelaagd glas., dat bestaat uit 2 lagen glas die aan elkaar zijn gelamineerd met een speciale folie. Dit vermindert het risico op breuk en zorgt ervoor dat de glasscherven bij een eventuele breuk aan de folie blijven kleven, waardoor de kans op letsel wordt geminimaliseerd.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie:

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, een persoonlijke offerte of een afspraak. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het realiseren van de ideale stalinrichting voor jouw paarden.