Handbediende draaipoort op een brug – Amstelveen

Handbediende draaipoort op een brug - Amstelveen

 


Maatwerk draaipoort

Folmer heeft voor deze woning in Amstelveen een passende, handbediende draaipoort op een brug vervaardigd. Om de doorgang zo breed mogelijk te houden is er voor gekozen om de poortpalen buiten het brugdek te bevestigen. Voor de verdere afscherming van het brugdek is er gekozen voor bijpassend hekwerk. Door gebruik te maken van brede kokers in combinatie met dikke spijlen oogt de draaipoort robuust en degelijk.

Toegangspoorten | Folmer

Weersbestendige handbediende draaipoort 

Deze handbediende draaipoort is allereerst verzinkt. Verzinken is erg belangrijk om te voorkomen dat uw kostbare materialen worden aangetast en gaan roesten. Bij dit proces wordt de poort ondergedompeld in een bad met vloeibaar zink tot wel 450 °C. Door dit proces toe te passen krijgt het staalwerk een goede hechting voor eventuele coating. Verder heeft het als voordeel dat zowel inwendig als uitwendig de poort beschikt over deze laag en dus zorgt voor een zeer lange levensduur van deze draaipoort.  Aansluitend is de inrijpoort dubbellaags gecoat in de RAL-kleur 9005. Door deze behandeling toe te passen bij deze inrijpoort is het automatisch bestand tegen alle weersomstandigheden. Elke kleur is bij ons mogelijk mits het maar een RAL-kleur is.

 

Handbediende draaipoort met reclameborden

In de zijkanten van het framewerk van deze draaipoort zijn dichte platen gelast die in lijn lopen met het lijnenspel van deze poort. Deze platen hebben we laten bestickeren. Op het linker deel van deze handbediende draaipoort is gekozen voor het logo van de desbetreffende manege plus de adresgegevens. Op het linkerdeel van deze handbediende draaipoort is gekozen voor het logo met daar onder de openingstijden.

 

Zelf een handbediende draaipoort samenstellen?

Kom gerust ééns bij ons langs. Onze experts staan voor u klaar om aan de tekentafel uw droompoort samen te stellen. Aangezien bij ons niks standaard is, is elk project weer een nieuwe uitdaging die we graag met u aangaan.